Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Cégünk a Color Flotta Kft azért hozta létre és működteti ezt a webshopot ,hogy az eddig sikeresen működtetett üzletpolitikánkon túl, egy újabb kapun keresztül utat nyithassunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink felé. Az elmúlt évek egyértelművé tették, hogy ügyfeleink elégedettek az általunk importált termékekkel és nem csak a kedvező ár miatt, hanem termékeink állandó, megbízható minősége és könnyű felhasználhatósága miatt is ragaszkodnak azokhoz. Beszállítóink Boll, Ranal, Exlak, Fobo, Haya mindegyike sikeres piacot működtet Lengyelországban és /vagy Európában egyaránt. A velük való évek óta tartó korrekt kapcsolat az alapja, hogy partnereinket, leendő vásárlóinkat minden esetben az igényeiknek megfelelően tudjuk kiszolgálni.

Mi igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy megfeleljünk az ön igényeinek, de ez nem működhet ÖN nélkül. Ezért kérjük önt bármilyen kérdése van festéssel, korrózióvédelemmel, polírozással, autókozmetikával vagy termékeinkkel kapcsolatban, azt bátran mondja el nekünk, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy kielégítő választ és megoldást kapjon tőlünk. Ezt segíti továbbá a megújult honlapon a termék leírásokból és technikai adatlapokból valamint a folyamatosan bővülő videó bemutatókból álló bő információ egyveleg.

Elmúlt években jelmondatunk a következő volt: Color Flotta Kft –BIZALMAT ÉRDEMEL . Eljött az idő amikor bátran kijelenthetjük , a mögöttünk lévő évek és elégedett ügyfelek elismerő szavai alapján: Kiérdemeltük a bizalmat. Jól eső érzés,  ugyanakkor a jövőben még keményebben dolgozunk azon hogy ez így is maradjon.

 

Bízunk benne hogy a jövőben, jelenlegi partnereink re még nagyobb odafigyeléssel, leendő partnereinkre pedig a már megszerzett tapasztalatokkal felvértezve nézhetünk és segíthetünk mindenkit az egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb festési, korrózióvédelmi stb. megoldások felé..